53 70 40 70 

Initiate – Business Intelligence-løsninger til den datadrevne virksomhed

Initiate tager jeres Business Intelligence til nye højder via erfaren konsulentrådgivning og skræddersyede BI-løsninger til virksomheden, der ønsker at løfte datakvaliteten og tage bedre, dataunderstøttede beslutninger.
 
Hos os får I det bedste fra begge verdener: En Business Intelligence-løsning skræddersyet til jeres virksomheds behov, strategi, KPI’er og mål samt rådgivning og sparring fra en fast tilknyttet konsulent, der har indgående system- og branchekendskab.
 
Netop fordi vores konsulenter har den rette tekniske kendskab, er det også den konsulent, der bliver tilknyttet jeres virksomhed, som udvikler jeres BI-løsning. 
 
Det betyder:
  • at jeres proces bliver forsimplet og komprimeret, fordi der hos os ikke opstår et hul mellem en konsulent og en produktionsafdeling
  • at jeres projekt bliver billigere, fordi jeres konsulent har den rette indsigt til at estimere tid og budget rigtigt første gang
  • at I kun skal kommunikere med én person, som får indgående kendskab til virksomheden og jeres behov

Data i en forretningsmæssig kontekst

 
Med vores erfaring ved vi, at data skal ses i en forretningsmæssig kontekst for at kunne bidrage til udviklingen i jeres virksomhed, og en dataanalyse er altid initieret af, at I har en række spørgsmål, I ønsker at bruge jeres data til at finde svar på.
 
Derfor starter vi i samarbejde med jer med at fastsætte en strategi for, hvordan jeres virksomhed vil bruge Business Intelligence, og hvilke data, der er relevante at tolke på.

Ud over det tager vi højde for de forskellige roller i virksomheden, idet der på tværs af afdelinger vil være forskellige behov for analyse og præsentation af data afhængigt af den pågældende medarbejder og/eller afdeling.

Med Initiate får I den rette BI-løsning fra start

 
Styrken ved at samarbejde med os er, at vi samler data fra alle virksomhedens systemer til én platform, ensretter dem og sørger for, at de bliver præsenteret overskueligt – og at processen fremadrettet bliver automatiseret, så nye data automatisk bliver synkroniseret op på den platform, vi opsætter for jer.
 
Det betyder, at I efterfølgende sparer tid på dataadministration og i stedet får frigivet ressourcer til at dykke ned i jeres data, analysere dem og ikke mindst lægge strategier og handleplaner, der vil sikre virksomheden kontinuerlig vækst og minimere risikoen for fejl betydeligt.

Behovsspecifik datarapportering
 

Vores udgangspunkt er solide BI-værktøjer med Microsofts SQL-server som grundsten og software som Microsoft Power BI, Tableau og Prophix. 
 
Fælles for alle ovenstående værktøjer er, at I får stærke, intuitive datavisualiseringsværktøjer med en høj grad af self-service, så alle medarbejdere på tværs af afdelinger kan bygge og dele brugerdefinerede rapporter, gå på opdagelse i data og ultimativt træffe bedre beslutninger på baggrund af dataanalysen.

Få en uforpligtende dialog om Business Intelligence i jeres virksomhed

 
Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring jeres virksomheds behov – uanset om I har en eksisterende BI-løsning, I ønsker at optimere, eller om I ønsker at komme i gang med at strømline jeres dataindsamling, -rapportering og -analyse.
Ring på telefon 53 70 40 70 eller skriv til os via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til jer.

Én konsulent hele vejen igennem


Alle BI-løsninger er unikke. Der kan være forskellige normer, standarder, ejerforhold eller datakilder og -kvalitet, som giver forskellige muligheder og løsninger. Derfor prioriterer vi altid, at vores kunder har den samme konsulent gennem hele samarbejdet. Sådan sikrer vi, at de får den bedste rådgivning for netop deres virksomheder, og at viden ikke går tabt i overleveringer.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på
telefon 53 70 40 70,
eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Initiate

Kultorvet 2, 2. sal
1175 København K
Telefon 53 70 40 70
CVR: 37609757
Initiate ApS | Kultorvet 2., 2. sal | 1175 København K | Tlf.: 53 70 40 70