53 70 40 70 

Undgå manuelle fejl i dataindsamling og -bearbejdning

Manuel indsamling og bearbejdning af data øger uundgåeligt risikoen for, at der sker fejl i processen – og det har som konsekvens, at jeres datagrundlag bliver forvrænget, og at I ikke får det optimale udbytte af al den viden, jeres data giver jer.
 
Manuel indsamling og ensartning af data er enormt tidskrævende og optager tid, som kunne have været brugt bedre – for eksempel på at udvikle jeres forretning baseret på den viden, I får gennem jeres data.
 
Når I vælger en Business Intelligence-løsning hos Initiate, sørger vi for at rense jeres data og automatisere processen, så dataopdateringen sker helt automatisk.
 
Det betyder, at vi sammen med jer finder frem til hvilke data, der hjælper jer med at opnå indsigt i, hvordan I skal gribe jeres strategiske arbejde an. Derefter renser og opsætter vi dataene for jer i én samlet platform og sørger for, at de bliver opdateret helt automatisk i faste intervaller.
 
På den måde får I en automatiseret proces, og menneskelige fejl bliver elimineret, fordi I undgår manuelle fejl ved overflytning af jeres data – og i Initiates Business Intelligence-løsning er der derudover indbygget fejlhåndtering, hvilket betyder, at systemet gør opmærksom på det, hvis der alligevel skulle ske fejl.
Ring til os allerede nu på telefon 53 70 40 70 – så tager vi en uforpligtende snak om den BI-løsning, der vil passe til jeres behov.

En Business Intelligence-løsning frigør tid til evaluering og strategiarbejde

 
Har I også brugt værdifuld tid på at diskutere, hvilke tal, der er rigtige, i stedet for hvordan I finder en løsning på tallenes resultater? Mange virksomheder oplever udfordringen i, at der er forskellige definitioner af de samme data på tværs af medarbejdere eller afdelinger, men også her har vi en løsning til jer.
 
Når vi samler jeres data, laver vi en definition af begreberne, som skal være gældende for hele jeres virksomhed, og på den måde får I en ensartet definition og taler derfor ét samlet sprog, når I skal begynde at analysere jeres data.
 
Det betyder ultimativt, at I får leveret jeres relevante data i en visuel rapport, der gør det nemt for jer at begynde på analysearbejdet i stedet for at bruge tid på at diskutere tal.
 
Eller kontakt os og få en uforpligtende dialog med en af vores konsulenter ved at ringe på telefon 53 70 40 70 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Udfordringer

  • I finder ikke fejl i databehandling, -flytning og -bearbejdning og får dermed forvrængede data
  • I får ikke opdateret virksomhedens data ofte nok
  • Manuelle processer betyder forskellige udregninger af nøgletal

Fordele ved en BI-løsning

  • Tiden bliver sparet og kan bruges mere værdiskabende
  • Jeres data bliver opdateret ofte - gerne om natten, så I er klar til dagen efter
  • Ingen fejl ved manuel flytning
  • Ensrettet sprog, samme definition og dermed fælles forståelse for data på tværs af afdelinger
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 53 70 40 70, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Initiate

Kultorvet 2, 2. sal
1175 København K
Telefon 53 70 40 70
CVR: 37609757
Initiate ApS | Kultorvet 2., 2. sal | 1175 København K | Tlf.: 53 70 40 70